Jeanette Sundin

Projektledare/grafisk formgivare /delägare

Efter 10 år som marknadsansvarig och grafisk formgivare i Stockholm  på Hedin Bil  med ca 30 bilmärken där jag fått genomfört  otroliga event, varit projektledare för många olika projekt och med det fått oändligt mycket erfarenhet.  Jag har även under dessa år haft mitt företag som fotograf. År 2020 gick jag över till att bli marknadschef på Team Autocar och härifrån startade jag tillsammans med mina underbara delägare mediabolaget New Face. Nu ser jag fram emot många nya kunder både inom och utanför bilbranschen.  Att längst vägen  få lära känna nya människor, hjälpa företag och tillsammans med kunder och samarbetspartners få vara kreativ är min passion.

Nicklas Unnerstad

VD/Delägare

En entreprenör som brinner för fordon, fastigheter och att bygga vinnande team. Född 1987 i Upplands- Väsby, sambo och far till sonen Loke samt fyra bonusdöttrar. I ungdomen handlade livet mest om jakt, fiske men även hård träning och elitsatsningar inom idrotter som gymnastik, trampolin, tyngdlyftning och styrkelyft.

Nicklas satsningar ledde till flera större titlar, SM-guld, svenska rekord och landslagsuppdrag som bl.a. resulterade i ett nordiskt guld i styrkelyft.

I dag arbetar Nicklas som operativ VD i fem bolag med en gemensam omsättning på över 300 miljoner. Nicklas arbetar aktivt både i bilbolagen och i fastighetsbolaget. Utöver detta har Nicklas ett styrelseuppdrag inom organisationen Företagarna och han ingår också i Näringslivsrådet för Österåkers kommun

Serdar Ünsal

säljare / delägare

En toppsäljare, oavsett vad han säljer. Han är född 1986 och uppvuxen i Tensta, utanför Stockholm och  har tre döttrar. Serdar utbildade sig inom bygg- och anläggning på Kista gymnasium, men någon snickare blev han inte. Bilar och motorcyklar är två av hans största intressen. Serdar är en genuin tävlingsmänniska och har även spelat fotboll i juniorallsvenskan.

Serdar har totalt under 5 år utnämnts till Nissans bästa säljare i Sverige. Sommaren 2019 köpte de GT Bil i Arlandastad där de var auktoriserade återförsäljare för SEAT. Nu planerar de för kommande investeringar i två nya fullserviceanläggningar, Arlandastad och Norrtälje. På den nya handelsplatsen i Norrtälje har de redan byggt upp en toppmodern serviceanläggning.

Idag arbetar Serdar som inköpsansvarig och försäljningschef på båda bilbolagen men säljer fortfarande flest antal bilar på försäljningsgolvet.

Hör av dig till oss